Importator oficial în România

Politica de livrare

Livrarea Produselor

Pe lângă sumele percepute de Safe-Respilon.ro S.R.L pentru produsele comercializate, se solicită clientului plata unui tarif de livrare, așa cum este afișat pe site. Taxa de livrare este de 15 lei  cu TVA inclus. Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul www.respilon.ro se realizează prin intermediul serviciului de curierat  Cargus, în 2-4 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Produsele personalizate sau cele care nu se află pe stoc, se vor livra în conformitate cu timpul de producție sau de achiziție. Livrarea coletului se face la adresa mentionată de client în momentul plasării comenzii. Recepția coletelor se face în prezența reprezentantului firmei de curierat iar coletul se poate deschide doar după achitarea rambursului. Clientul poate să ceară oricând o copie a facturii fiscale, care va fi trimisă pe adresa de e-mail a clientului. În cazul în care doriți să alegeți o altă firmă de curierat sau o altă modalitate de livrare, vă rugăm să ne contactati pe saferespilonromania@gmail.com. În perioada sărbătorilor sau a unor zile, tip Black Friday, este posibilă prelungirea timpului normal de livrare din cauza volumului mare de comenzi. În acest caz veți fi informat de către un reprezentant de la Serviciul Clienți cu privire la data livrării comenzii. Safe-Respilon.ro S.R.L nu este responsabilă pentru intârzierile sau anulările de livrări ale produselor comandate, dacă acestea sunt cauzate de motive independente de voința Safe-Respilon.ro S.R.L, care includ: probleme de logistică ale firmei de curierat, incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform prevederilor legislației românești aplicabile și în vigoare în momentul confirmării comenzii.

Politica de Retur

Produsele personalizate care au fost livrate pe baza unei comenzi speciale nu pot fi returnate. Dreptul de retragere a comenzii prevazut în OUG 34/2014 se aplică doar persoanelor fizice. Conform legislației din România beneficiați de o perioadă de 14 zile în care puteți renunța la comanda dumneavoastră fără a fi nevoit a vă justifica decizia. Aceste 14 zile calendaristice se calculează din momentul în care dumneavoastră ați intrat în posesia produsului comandat. Pentru a beneficia de dreptul de returnare trebuie să informați în scris Safe-Respilon.ro S.R.L, folosind adresa de email saferespilonromania@gmail.com , cu privire la decizia dumneavoastră. Din moment ce ne-ați informat cu privire la decizia de returnare a produselor, aveți la dispoziție 14 zile calendaristice ca să ne trimiteți produsul/produsele care fac obiectul returnării. Conform art.14 alin 2 din O.U.G.34/2014 “Consumatorul suportă costurile directe legate de returnarea produselor.” Costurile aferente livrării produsului către firma noastră vă revin dumneavoastră. Modalitatea de returnare a produselor se alege de către dumneavoastră cu obligativitatea ca ele să ajunga la punctul nostru de lucru. Produsele care ajung la Poșta Română NU vor fi ridicate și se vor intoarce la clienți. Coletele retur, cu plata transportului către Safe-Respilon.ro S.R.L, vor fi refuzate automat. Având în vedere că produsele comercializate de Safe-Respilon.ro S.R.L sunt de unică folosință, veți putea returna doar produsele care nu au fost utilizate de dumneavoastră.

Drept urmare Safe-Respilon.ro S.R.L își rezervă dreptul să refuze returnarea banilor în cazul în care:

-produsele au fost folosite de dvs. ( de ex. a fost desfăcut ambalajul produselor )

-produsele nu sunt intacte

– conținutul pachetului este incomplet

– produsele au fost deteriorate și nu mai arată ca noi

– produsele au fost uzate – starea produselor nu permite recomercializarea lor.

Produsul și ambalajul acestuia, propus spre returnare nu trebuie să fie deteriorate.

Safe-Respilon.ro S.R.L va returna banii în cel mult 14 zile calendaristice de la data la care ne-ați informat cu privire la decizia de a returna produsul. Modalitatea de returnare a banilor este – ORDIN BANCAR – prin urmare trebuie să ne furnizați codul IBAN aferent contului dvs bancar. Returnarea banilor nu se poate face în numerar. Adresa de returnare: se comunică pe e-mail. Ne rezervăm dreptul de a vă restitui banii numai după ce am intrat în posesia produselor care au făcut obiectul returnării. Pentru orice detalii și informații privind returnarea produselor vă rugăm să ne contactați pe email: saferespilonromania@gmail.com sau la numărul de telefon: +40 741710896 În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, produsul / produsele care fac obiectul acestei livrări se pot întoarce la expeditor. Livrarea ulterioară a lor se poate face numai după reconfirmarea comenzii cu acordul Safe-Respilon.ro S.R.L.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.